Nieuwe naam: Het Christal

Kees FolmerNieuwsberichten

Groot gecombineerd feest

Vandaag hebben we onder grote belangstelling onze nieuwe naam onthuld. 

De kinderen, ouders en buurtgenoten wisten lange tijd van niets, want wat de nieuwe naam ging worden was nog geheim.

Om de nieuwe naam feestelijk in te luiden hebben de buurtbewoners en de school de handen ineengeslagen. De onthulling van de nieuwe naam werd namelijk gecombineerd met een nieuwjaarsreceptie van de wijk.

En dan is daar het moment waar alle kinderen met smart op hebben gewacht.

Het doek gaat eraf en de naam is bekend…

Het Christal: groeien – geloven – stralen.

Behalve kinderen, ouders, oud-medewerkers, veel buurtgenoten waren namens de gemeente ook de wijkwethouder van Vlaardinger Ambacht Cees Oosterom en het sectiehoofd Onderwijs Péa Kraus aanwezig die de belangstellenden hebben toegesproken en de school feliciteerden met haar nieuwe naam.

De kinderen hebben ook nog even goed van zich laten horen door het gezamenlijk zingen van het lied “Heer onze Heer, hoe machtig is uw naam”.

Na de ceremoniële onderdelen werden de kinderen getrakteerd op kinderchampagne, een taartje en een schuifpuzzel met het nieuwe logo erop.

Alle andere belangstellenden hebben in de centrale hal genoten van ontmoetingen, champagne en lekkere hapjes en werden hierbij bediend door de kinderen van groep 7 en 8.

Een feestelijke onthulling van onze school die wil staan voor een heldere christelijke uitstraling, midden in de samenleving.