Groep 1/2

Deze groep staat onder leiding van juf  Nelleke Rasmussens.
Op woensdag zijn onze kleuters lekker vrij.
Zij werken met thema’s wat altijd als erg leuk en leerzaam ervaren wordt!

Groep 3/4

Deze groep heeft op maandag, dinsdag juf Fineke Dijksterhuis en op donderdag en vrijdag juf Ellen Eigenraam.
De woensdag doen ze om en om. Op vrijdag gaat de groep gymmen in de nieuwe gymzaal aan de Van Hogendorplaan. Verder werkt groep 3/4 nauw samen met groep 1/2 als het gaat om het thematisch werken. Groep 3 leert lezen met de nieuwste versie van Veilig Leren Lezen. Groep 4 werkt voor de vakken spelling en rekenen helemaal digitaal met Chromebooks.

Groep 5/6

Deze groep van krijgt op maandag en dinsdag les van juf Wilma Hollenberg en op donderdag en vrijdag van juf Elseline Moerman met de woensdag om en om. Vanaf groep 5 werken de kinderen voor het wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis en biologie) met de thematische methode DaVinci. Op deze manier leren de kinderen op onderzoekende wijze veel over de wereld om hen heen. Groep 5 krijgt voor het eerst Engels! Vinden ze altijd wel spannend, maar bovenal ook heel leuk.

Groep 7/8

Deze groep krijgt alle dagen van de week les van juf Janet Marskamp. Groep 7/8 is natuurlijk een jaar met veel bijzonderheden! De afscheidsmusical voor groep 8, de entreetoets voor groep 7 en natuurlijk de eindtoets voor groep 8. Ook is er elk jaar het LEV-WN-voetbaltoernooi georganiseerd door en voor ál onze 25 LEV-WN-scholen.